LEGENDZ KLUBBURK

Nu har din egen klubb/lag möjlighet att få en egendesignad burk från Legendz i vår populära smak Summer Classic (Päron/Ananas). Vi på Legendz vill stötta ungdomsverksamheten och ge det lokala laget möjlighet till att tjäna extra pengar till lagkassan/klubben genom en dryck som är koffeinfri, sockerfri och berikad med vitaminer.  Drycken kan exempelvis säljas i cafeterian eller till hushåll. Allt ni behöver gör är att fylla i och anmäla ert intresse nedan.

Legendz vill ge tillbaka till ungdomsidrotten och vill ge er de bästa förutsättningarna till en bra försäljning och möjligheten till att tjäna extra pengarna till klubben varför vi erbjuder möjlighet till lägre volymbeställning. I detta fall har vi möjlighet att samarbeta med er lokala grossist där ni har möjlighet att via er grossist få leverans och faktura, förutsatt att ni köper via grossist.  

Nästa möjliga leverans är v 24 där vi behöver skicka in allt på tryck senast den 17:e maj. Skynda att anmäl ert intresse till att skapa en magisk sommar för din klubb/lag!

Observera att förfrågan måste komma från ansvarig i klubben. Efter att intresseanmälan har inkommit återkommer vi med förslag på design. Det finns ett maxtak vid produktionen så skyndar er in med er intresseanmälan så snart som.

Observera att vi utgår efter en stafflad prislista där följande gäller (samma priser gäller från grossist):

80 st tråg (1920 burkar) 11,99 kr ex moms ex pant

60 st tråg (1680 burkar) 12,59 kr ex moms ex pant

40 st tråg (960 burkar) 13,59 kr ex moms ex pant

20 st tråg (480 burkar) 13,99 kr ex moms ex pant

 

Hållbarheten på drycken är 18 månader.  

För att intresseanmäla:

Klicka på “Intresseanmäl här” och fyll i nedan information i mailet, så återkommer vi så snart vi kan.

 

Information som krväs:

Klubb/förening:

Adress:

Postnummer:

Ort:

Fakturamail:

Kontaktperson:

Telefonnummer:

Mail:

Grossist:

(inget samarbete med grossist lämna blank)